Welkom op deze site.
In aanloop naar de Openingsrede op 23.10.2020 deel ik hier graag met u allerhande zaken waarmee ik hoop dat u zich een beetje kunt “inlezen”.

Tegelijk nodig ik u graag uit om mij te informeren!

Wat is voor u in de crisis die ons teistert, het meest opvallend, zowel positief als negatief. Wat heeft u zelf geleerd in en uit de lockdown? Wat zijn de zaken die u daaruit meeneemt voor de toekomst?

En trouwens, hoe ziet u die toekomst? Wat is uw beeld van de situatie binnen 6 maand, of 12 maand. Hoe voelt u zich daarbij en wat zijn uw voornemens? Of: wat denkt u van de stelling dat de crisis te kort was?

Ik lees het graag en wie weet starten we nadien een interessante gedachtenwisseling.

Alvast dank, veel leesgenot en tot 23.10.2020.

De crisis was te kort? Hallo, we zitten er zo meteen weer middenin!

De crisis was te kort? Hallo, we zitten er zo meteen weer middenin!

Waren onze oplossingen in de eerste lockdown wel goed?

Of hebben we ze louter als een technisch uitdaging aanzien en aangepakt terwijl het zogenaamde “adaptive challenges” waren die we met technische middelen hebben proberen oplossen?

Neem even 10 min de tijd om te kijken en luisteren naar de grondlegger van de “adaptive challenges” theorie, Prof. Ronald Heifetz. https://youtu.be/MYafOEtvLnI

Ik lees graag hoe je na het bekijken van deze  bijdrage denkt over de aanpak van de eerste lockdwon in onze juridische leefwereld.

 

Dit is een verplicht in te vullen veld

Stephane Criel

Tel 0032 (0)9/224 44 28

* Gelieve geen gevoelige, privé- of vertrouwelijke informatie in dit online formulier te versturen.